Ποιοί Είμαστε


Το A-Team ΛάρισαWalk For Freedom Athens είναι μια ομάδα δράση στην πόλη της Λάρισας και στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Βρισκόμαστε στην περιοχή απο τον Φεβρουάριο του 2016 και έχουμε στόχο να μείνουμε για πολύ. Βασικός μας στόχος είναι η ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων. Θέλουμε με έναν ευχάριστο τρόπο να περάσουμε το μήνυμα μας στον κόσμο οτι η Σύγχρονη Δουλία υπάρχει ακόμα και βρισκόμαστε εδώ για να φέρουμε την αλλαγή. 

Γεμάτοι ενέργεια ήρθαμε στην Λάρισα να ενημερώσουμε τον κόσμο για το τι είναι η Εμπορία Ανθρώπων. Δεν είμαστε μόνοι μας όμως, είμαστε μέλη μια μεγαλύτερης οικογένειας. Το A-Team Λάρισα είναι ένα μέρος της A21 με γραφεία σε πολλά μέρη του κόσμου και έχει σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για την Εμπορία Ανθρώπων αλλα και να βοηθήσει πρώην θύματα Εμπορίας Ανθρώπων. 

Η βάση της A21 στην Ελλάδα είναι στην Θεσσαλονίκη και με ομάδες σαν και το A-Team Λάρισα και σε άλλες περιοχές όπως η Αθήνα και η Δράμα. Μπορείς να δείς την δουλειά της A21 εδώ. 

Γιατί το κάνουμε αυτό; Η A21 έχει ξεκινήσει την Εθνική Γραμμή Ενημέρωσης - Πληροφόρισης και Καταγγελιών για την Εμπορία Ανθρώπων 1109. Η 1109 δημιουργήθηκε για την ενημέρωση του Ελληνικού κοινού για την Εμπορία Ανθρώπων σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Μπορείς ανα πάσα στιγμή να καλέσεις με αστική χρέωση και να ενημερωθείς ή να καταγγείλεις κάποιο ύποπτο περιστατικό ανώνυμα και εμπιστευτικά. Η ομάδα της 1109 είναι εκεί για να σε ακούσει. Επίσης μπορείς να το καταγγείλεις και ηλεκτρονικά στο www.1109.gr. Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα για την 1109.