Η εμπορία ανθρώπων συμβαίνει και εδώ. Ενημερώσου - Δράσε


Λυπούμαστε, οι εγγραφές έχουν λήξει.

Σκοπός της συνάντησης είναι η γνωριμία μεταξύ μας, η παρουσίαση του οργανισμού Α21, αλλά και της διοργάνωσης Walk For Freedom.


  • Ημερομηνία: 25/06/2019 19:00 - 25/06/2019 22:00
  • Τοποθεσία: Ηφαιστου 2, Λάρισα, Greece (Χάρτης)
  • Περισσότερες Πληροφορίες: Κλίμαξ Cafe

Περιγραφή

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης, η Α21 πραγματοποιεί κάθε Οκτώβριο τη διεθνή εκδήλωση “Περπάτημα για την ελευθερία” (Walk for Freedom) με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων. Η εκδήλωση αυτή δεν είναι μια διαμαρτυρία, αλλά μια σιωπηλή πορεία, στην οποία τα άτομα περπατούν σε μία σειρά κρατώντας ενημερωτικές επιγραφές σχετικά με το trafficking και διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό στους περαστικούς. Οι συμμετέχοντες εκπροσωπούν τα εκατομμύρια ανδρών, γυναικών και παιδιών που βρίσκονται σήμερα παγιδευμένοι στη σύγχρονη δουλεία.


Στη χώρα μας, το 2018 περπάτησαν πάνω από 1.200 άνθρωποι για την ελευθερία.


Φέτος, στις 19 Οκτωβρίου 2019, άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο κίνημα για την καταπολέμηση της σύγχρονης δουλείας φέρνοντας ο καθένας την ενημέρωση στην τοπική κοινωνία. Στην Ελλάδα, το 2019, το Walk For Freedom θα πραγματοποιηθεί σε αρκετές πόλεις, ενώ στη Λάρισα θα γίνει για 4η φορά. 


Πιστεύουμε ότι η συμβολή σας στο να γίνει το “Περπάτημα για την Ελευθερία” στην Λάρισα, θα ήταν πολύτιμη. 


Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, στις 7 μ.μ. όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρεθούμε στο “Κλίμαξ Wine Bar”  (Διευθ. Ηφαιστείου και Ελευθερίου Βενιζέλου), στον πάνω όροφο που βρίσκεται η αίθουσα συγκεντρώσεων.


 Θα υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να εκφράσει κανείς το ενδιαφέρον του για εθελοντισμό και θα γίνει συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί εν γένει να ενισχυθεί η ενημέρωση για το trafficking στην τοπική κοινωνία της Λάρισας. 


Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.